Fruit of the Loom, omdat je ook van een gewoon T-shirt kwaliteit mag verwachten

Inhoudsopgave

Als je het hebt over T-shirts, dan kom je bijna automatisch terecht bij één van de meest, zo niet bekendste merk voor dit populaire kledingstuk: Fruit of the Loom. Meestal nemen we dat soort informatie voor kennisgeving aan zonder stil te staan bij de Nederlandse vertaling, maar ook in onze taal is het een klinkende en alles verklarende naam: Vruchten van het Weefgetouw.

Wat is er zo bijzonder aan Fruit of the Loom?

Wel, ze maken shirts in alle maten en soorten, voor volwassenen en kinderen, T-shirts voor mannen en vrouwen, met lange of korte mouwen en ga zo maar door. Een shirt is maar een shirt, zou je kunnen zeggen, maar bij Fruit of the Loom zit er achter de productie en verkoop van shirts een hele duidelijke filosofie. Deze is samen te vatten als mens, milieu- en productvriendelijk. Ethiek en humaniteit staan hoog in het vaandel en deze vinden we terug in de werkplaatsen, waarin werknemers behandeld worden zoals het hoort. Ook op het gebied van milieu en gebruik van grondstoffen worden aan de hoogste eisen voldaan. In een industrie waar dit soort dingen vaak een discutabel onderwerp van gesprek zijn, geeft Fruit of the Loom geen krimp en gaat voor een op alle verbonden gebieden verantwoord gedrag.

Kleding

Wat mag ik van een Fruit of the Loom shirt verwachten?

Het antwoord daarop is duidelijk en eenduidig: kwaliteit tegen uiterst scherpe prijzen en een assortiment in tal van kleuren, vormen, maten en lengtes. Daarnaast is het ook mogelijk T-shirts te bestellen met een eigen gekozen logo erop geprint, waardoor je niet alleen laat zien dat je een drager bent van een echt Fruit of the Loom shirt, maar er ook nog een persoonlijk tintje aan kan geven. Shirts, vooral T-shirts zijn bijzonder populair en met Fruit of the Loom weet je dat je een verantwoord en goed product in handen hebt.

Deel dit artikel via

LinkedIn
Facebook
WhatsApp
Threads
Pinterest
Reddit

Gerelateerde berichten

Modegeschiedenis

De evolutie van kledingwinkels: Van traditioneel tot digitaal

In de dynamische wereld van mode heeft de evolutie van

Kleding voor speciale gelegenheden

Xtra lang, XXtra lang en XXXtra lang maakt een T-shirt passend

Vergis je niet, de in de titel genoemde termen zijn

Kledingtips voor lichaamstypes

Wat zijn lange T-shirts?

Op het eerste gezicht lijkt dit best wel op een